Tuinonderhoud in Zeist

Uw tuin is na aanleg mooi, maar u wilt deze natuurlijk graag het hele jaar door mooi houden. Hiervoor is regelmatig onderhoud belangrijk. Dit zorgt ervoor dat alles goed kan groeien en bloeien en u lang kunt genieten van uw buitenruimte. Niet iedereen heeft de tijd of de vaardigheden en kennis om zelf voor het tuinonderhoud te zorgen. Gelukkig kunt u in die gevallen in de regio Zeist onze vakmannen inschakelen. Zowel voor groot, klein en eenmalig onderhoud kunt u ons inschakelen!

Klein onderhoud

Velen zullen het kleine onderhoud buiten zelf willen doen, maar anderen hebben daar simpelweg geen tijd voor. Het verwijderen van onkruid, het snoeien van borders, het reinigen van het terras en het maaien van het gras kunt u ook aan onze tuinmannen overlaten.

Groot onderhoud

Voor het grote onderhoud van uw tuin is vaak specifieke kennis of vaardigheden vereist. Denk aan het bemesten van het gazon, het snoeien en verzorgen in weer in vorm brengen van hagen en bomen, vijveronderhoud, het vervangen van planten, het herstellen van bestrating en het verwijderen van groene aanslag.

Vakantie

Gaat u op vakantie en wilt u niet dat uw tuin in de tussentijd wordt verwaarloosd? Dan kunnen wij in de periode dat u weg bent voor het onderhoud zorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor het tuinonderhoud van uw buitenruimte in omgeving Zeist? Bel dan via 0318 - 645737 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Tuinonderhoud in Zeist

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zijn u graag van dienst.