Op zoek naar een tuinman in Zeist?

Heeft u al een mooie tuin, maar geen groene vingers of tijd om deze zelf te onderhouden? Of wilt u juist klein of groot onderhoud door een vakbekwame tuinman laten uitbesteden?

Onze hoveniers staan in heel regio Zeist voor u klaar voor diverse werkzaamheden. In overleg kunnen wij voor u betekenen:

  • Verwijderen van onkruid;
  • Reinigen van het terras;
  • Het maaien van het gras;
  • Bemesten van het gazon;
  • Boomverzorging;
  • Vijveronderhoud.

Samen in overleg met u kunnen we een plan op maat maken. Geheel naar uw eigen wensen en behoeften. Zo kunnen wij uw tuin bijvoorbeeld bijhouden als u op vakantie of zakenreis gaat, maar ook voor het jaarlijks snoeien van uw roos.

Meer dan een tuinman

U kunt ons als volwaardige tuinman inschakelen, maar we doen nog veel meer dan dat alleen. Klaproos Tuinen bestaat uit een heel team. Daarom kunt u zowel voor een kleine en een grote tuin bij ons terecht. Voor  het ontwerp en de aanleg van uw tuin.

Maak direct een afspraak, dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking met u en uw tuin in Zeist en omgeving.

Ariaan Klap

Ariaan Klap, eigenaar van Klaproos Tuinen"Als jongetje van 8 liep ik de tuinen bij onze buren te schoffelen. Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar ik inmiddels meer dan 12,5 jaar leiding aan geef. Bij ons maakt het niet uit of u een grote of kleine tuin heeft. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van al uw tuinwensen."

Voordelen om te kiezen voor Klaproos Tuinen